Meer doen met vermogen

Nederlanders staan in het algemeen bekend als goede spaarders. De lage spaarrente is iets waar we allemaal mee te maken hebben. Daarnaast spelen de Belastingdienst en de inflatie ook nog een rol.

De Overheid trekt zich steeds meer terug door onder andere de verhoging van de leeftijd wanneer u uw AOW-uitkering ontvangt. Als werknemer bouwt u veelal deels of geheel pensioen op bij een verzekeraar of een pensioenfonds. Ook binnen de bestaande pensioenregelingen wordt er gewijzigd door de pensioenuitvoerder. Er zijn ook werkgevers die de invulling van de oudedagsvoorzieningen geheel overlaten aan hun werknemers. Ze mogen dan zelf wat regelen.

Als u een hypothecaire aflosvrije lening heeft, kan dit gevolgen hebben als u met pensioen gaat. De verhouding tussen uw inkomsten en lasten wijzigt. Zeker als daarbij de aftrekbaarheid van de hypotheekrente na 30 jaren looptijd vervalt. Kunt u dan nog wel blijven wonen in uw eigen woning of gaat u huren? En als u de woning verkoopt, hoeveel vermogen komt er dan vrij en waar gaat u het voor gebruiken?

U begrijpt dat u zich kunt overladen met allerlei informatie. De focus bij Weber Hypotheken en Vermogen is gericht op wat ècht belangrijk voor u is; uw wensen! Wensen om onbezorgd te genieten van het leven en eerder te stoppen met werken of minder te gaan werken en meer te genieten van uw hobby bijvoorbeeld. Maar ook uw wensen hoe u uw nabestaanden achterlaat.

Samen kunnen we bekijken of uw oudedagsvoorzieningen zoals AOW en pensioen toereikend zijn om uw wensen in vervulling te laten gaan. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven voor sparen op een gewone spaarrekening bij een bank!

Om u goed van dienst te kunnen zijn, kunt u gebruik maken van het inventarisatieformulier. Natuurlijk mag u de verzamelde gegevens ook direct uploaden via de beveiligde verbinding.

Graag help ik u bij het maken van de juiste keuzes. Maak daarom gerust een afspraak voor een gratis eerste gesprek. Om het u makkelijk te maken, kunt u zelf een datum en tijdstip kiezen in mijn agenda. Is uw keuze niet beschikbaar en kunt u niet op een andere datum en/of tijdstip? Vul dan het contactformulier in of neem contact met mij op.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de Dienstenwijzer, de Dienstverleningsdocumenten, de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

Weber Hypotheken en Vermogen…omdat we elkaar begrijpen.

Maak een afspraak
Maak gebruik van deze handige tool

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.