Over ons

In 2018 heb ik, Michael Weber, mijn éénmanszaak Weber Hypotheken en Vermogen opgericht. De reden hiervan is dat ik van mening ben dat het anders maar vooral beter, voordeliger en veel meer klantgericht kan.

Mijn opleiding voor Hotelmanagement heb ik met succes afgerond. Tijdens, maar vooral na deze opleiding, ben ik in dienst geweest bij diverse hotels en hotelketens in Nederland maar ook in het buitenland. Ik heb gewerkt in functies zoals receptionist, gastheer, assistent-bedrijfsleider en front officemanager. Voor mij is het belangrijk dat ik wat kan betekenen voor een ander.

Sinds de 90’er jaren van de vorige eeuw ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Zowel in loondienst als ad interim heb ik mij ingezet voor diverse financiële dienstverleners waaronder landelijke banken, verzekeraars en plaatselijke intermediairs. Als erkend en gecertificeerd financieel en hypotheek adviseur heb ik dan ook veel gezien en gedaan. Mede hierdoor heb ik een ruime kennis en ervaring op mijn vakgebied. Voornamelijk met betrekking tot woningfinancieringen, kredieten en levensverzekeringen.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, werk ik nauw samen met onder andere:

  • Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs;
  • DAK Intermediairscollectief, coöperatieve serviceprovider zonder winstoogmerk;
  • Nationale Hypotheekbond, ondersteuner van de onafhankelijke financieel adviseurs.

Met Weber Hypotheken en Vermogen wens ik voor u het verschil te maken en dat te doen waar ik goed in ben op een eigen manier die zeker bij u past.

Voor meer informatie over Weber Hypotheken en Vermogen verwijs ik u vriendelijk naar de Dienstenwijzer.

Maak een afspraak

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.