Alles weten over hypotheken

Gaat u een huis kopen, verkopen, verbouwen of heeft u geld nodig voor het onderhoud van uw woning? Of heeft u overwaarde in uw woning die u wenst te benutten? Wilt u weten of uw hypotheek voor u betaalbaar blijft als u straks met pensioen gaat? Zomaar een aantal vragen die op u af kunnen komen. Hoe gaat u om met deze vragen?

U kan ik een hoop vertellen maar veel liever laat ik u weten wat ècht voor u belangrijk is. Immers wilt u graag in een voor u unieke woning wonen; waarom zal dan uw woningfinanciering wel standaard zijn?

Bij Weber Hypotheken en Vermogen heeft u een zeer ruime keuze uit meer dan 30 aanbieders voor een goede woningfinanciering. Om u te helpen met het maken van de juiste keuze, ga ik graag met u in gesprek. Samen zullen we uw wensen bespreken en uw mogelijkheden bekijken. Het eerste gesprek is voor u geheel vrijblijvend en gratis!

Om u alvast op weg te helpen, staat er een aantal hulpmiddelen voor u klaar die u kunt gebruiken.

Zo kunt u ter indicatie berekenen hoeveel u kunt lenen en wat de bijbehorende geschatte maandlasten zijn. Om u een goed inzicht te geven, is er ook een actueel renteoverzicht met daarbij een top 5 van de huidige en voordeligste rentes.

Als u al een woning op het oog heeft, kunt u geheel gratis de indicatieve waarde van die woning opvragen. U ontvangt een rapport met een bijbehorende kadastrale kaart.
Zo staat u steviger in uw schoenen bij de onderhandelingen!

Heeft u al gegevens verzameld voor het gesprek of gaat u dat nog doen? Onder aan de site staat onder het kopje Documenten een overzicht voor u klaar met de benodigde gegevens. Ook is er een inventarisatieformulier die u geheel digitaal kunt invullen en verzenden. De door u gebruikte documenten kunt u veilig uploaden. U krijgt korting op de tarieven van Weber Hypotheken en Vermogen als u alles zelf aanlevert!

Als u in loondienst bent, kunt u gebruik maken van de digitale werkgeversverklaring. U ontvangt een link die u kunt doorsturen naar uw werkgever.

Graag help ik u bij het maken van de juiste keuzes. Maak daarom gerust een afspraak voor een gratis eerste gesprek. Om het u makkelijk te maken, kunt u zelf een datum en tijdstip kiezen in mijn agenda. Is uw keuze niet beschikbaar en kunt u niet op een andere datum en/of tijdstip? Vul dan het contactformulier in of neem contact met mij op.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de Dienstenwijzer, de Dienstverleningsdocumenten, de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

Weber Hypotheken en Vermogen…omdat we elkaar begrijpen.

Maak een afspraak

Meld je aan voor onze nieuwsbrief