Alles weten over hypotheken

Gaat u een huis kopen, verkopen, verbouwen of heeft u geld nodig voor het onderhoud van uw woning? Of heeft u overwaarde in uw woning die u wenst te benutten? Wilt u weten of uw hypotheek voor u betaalbaar blijft als u straks met pensioen gaat? Zomaar een aantal vragen die op u af kunnen komen. Hoe gaat u om met deze vragen?

U kan ik een hoop vertellen maar veel liever laat ik u weten wat ècht voor u belangrijk is. Immers wilt u graag in een voor u unieke woning wonen; waarom zal dan uw woningfinanciering wel standaard zijn?

Bij Weber Hypotheken en Vermogen heeft u een zeer ruime keuze uit meer dan 30 aanbieders voor een goede woningfinanciering. Om u te helpen met het maken van de juiste keuze, ga ik graag met u in gesprek. Samen zullen we uw wensen bespreken en uw mogelijkheden bekijken. Het eerste gesprek is voor u geheel vrijblijvend en gratis!

Om u alvast op weg te helpen, staat er een aantal hulpmiddelen voor u klaar die u kunt gebruiken.

Zo kunt u ter indicatie berekenen hoeveel u kunt lenen en wat de bijbehorende geschatte maandlasten zijn. Om u een goed inzicht te geven, is er ook een actueel renteoverzicht met daarbij een top 5 van de huidige en voordeligste rentes.

Als u al een woning op het oog heeft, kunt u geheel gratis de indicatieve waarde van die woning opvragen. U ontvangt een rapport met een bijbehorende kadastrale kaart.
Zo staat u steviger in uw schoenen bij de onderhandelingen!

Heeft u al gegevens verzameld voor het gesprek of gaat u dat nog doen? Onder aan de site staat onder het kopje Documenten een overzicht voor u klaar met de benodigde gegevens. Ook is er een inventarisatieformulier die u geheel digitaal kunt invullen en verzenden. De door u gebruikte documenten kunt u veilig uploaden. U krijgt korting op de tarieven van Weber Hypotheken en Vermogen als u alles zelf aanlevert!

Als u in loondienst bent, kunt u gebruik maken van de digitale werkgeversverklaring. U ontvangt een link die u kunt doorsturen naar uw werkgever.

Graag help ik u bij het maken van de juiste keuzes. Maak daarom gerust een afspraak voor een gratis eerste gesprek. Om het u makkelijk te maken, kunt u zelf een datum en tijdstip kiezen in mijn agenda. Is uw keuze niet beschikbaar en kunt u niet op een andere datum en/of tijdstip? Vul dan het contactformulier in of neem contact met mij op.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de Dienstenwijzer, de Dienstverleningsdocumenten, de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

Weber Hypotheken en Vermogen…omdat we elkaar begrijpen.

Maak een afspraak

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.