Trustoo Score

Hypotheekadvies op maat

Op zoek gaan naar een nieuwe woning of toch eindelijk eens die verbouwingsplannen gaan realiseren? Wanneer je de keuze hebt gemaakt het te gaan doen, komt vaak daarna meteen de vraag: “maar hoe moet dat dan met de financiering”? Daar zien mensen vaak behoorlijk tegenop. Niet nodig! Weber Hypotheken en Vermogen geeft u een onafhankelijk advies op maat en neemt u alles uit handen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw woning.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Hypotheek Elst

U kunt onder andere voor de volgende diensten bij ons terecht:
• Het berekenen van uw maximale hypotheekbedrag. Tot welk bedrag kunt u een woning kopen en welke maandlasten horen daarbij?
• De aankoop van een woning, zowel starters als doorstromers en woningverhuurders. Vraag gelijk het gratis woningwaarde rapport bij ons op voor een goede start!
• Het verbouwen van een woning.
• Het verduurzamen van uw woning.
• Advies over uw huidige hypotheek zoals het omzetten of oversluiten, benutten van de overwaarde, scheiden of overlijden, de betaalbaarheid bij pensionering.

Bij Weber Hypotheken en Vermogen in Elst heeft u een ruime keuze uit meer dan 30 aanbieders voor een woningfinanciering. Om u te helpen met het maken van de juiste keuze, gaan wij graag met u in gesprek. Samen zullen we uw persoonlijke wensen bespreken en uw mogelijkheden bekijken. Het eerste gesprek is voor u geheel vrijblijvend en zonder kosten of verplichtingen! Maak daarom gerust een afspraak. Om het u makkelijk te maken, kunt u zelf een datum en tijdstip kiezen in onze agenda. Is uw keuze niet beschikbaar of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Gesprekken vinden meestal plaats op ons kantoor of worden via de webcam gehouden. Indien gewenst en mogelijk komt onze adviseur naar u toe.

Rekentools hypotheek

Om u alvast op weg te helpen, staan onderaan de pagina een aantal rekentools. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf globaal berekenen hoeveel u kunt lenen en wat de bijbehorende geschatte maandlasten zullen zijn. Wilt u weten wat onze tarieven zijn? Dat kan! Deze vindt u in de dienstenwijzer. Wij hanteren vaste tarieven zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat mag u verder van ons verwachten?
• Wij gaan geheel vertrouwelijk met uw gegevens om (zie privacy statement).
• U heeft één vast contactpersoon; persoonlijke & transparante communicatie.
• Wij kunnen snel schakelen; geen wachttijden, waardoor doorlooptijden veel korter zijn dan bijvoorbeeld bij een bank.
• Wij kijken verder dan alleen uw hypotheek en kunnen ook adviseren over bijvoorbeeld (levens-)verzekeringen en aanvullende pensioenen.
• Nazorg. Desgewenst begeleiden wij u bij de notaris. Uw hypotheek houden we actueel door een jaarlijkse update middels een voordelig service abonnement.

Stel uw plannen dus niet langer uit en maak meteen een afspraak.  Wij kijken uit naar het gesprek!

Weber Hypotheken en Vermogen…omdat we elkaar begrijpen.

Maak een afspraak

Meld je aan voor onze nieuwsbrief    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.